Disznóvágás cégeknek és baráti társaságoknak
1. nap : Érkezés
18:00 Svédasztalos vacsora
2. nap:
8:00-tól disznótoros reggeli (sült vér kínálattal) és disznóvágás
A csapat tagjai aktívan kivehetik a részüket a disznó szétbontásában, pörkölésében, tisztításában, valamint a hurka-kolbász bekeverésében, ízesítésében, illetve töltésében is
A disznótor ideje alatt korlátlan tea és forralt bor fogyasztható
13:00 Svédasztalos ebéd – toros káposzta
A délutáni pihenő alatt díjtalanul használható a kültéri jacuzzi, szauna és a különteremben lévő biliárd, darts, csocsó
18:00 Svédasztalos vacsora: orja leves, hurka-kolbász, kemencében sült oldalas,tarja,hagymás tört burgonya, savanyúságok, desszert
Élőzenés házibuli
Árajánlatért keressenek minket a panzio.sebesviz@gmail.com email címen
vagy a 46/333-303-as telefonszámon.